Over Datri

We get it done!

Geavanceerde technologie eenvoudig en toegankelijk maken voor bedrijven is ons doel. Door diepgaande kennis van de branche bieden we de meeste innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van connectiviteit, mobiliteit en veiligheid.

Met ons team werken we hard om oplossingen te bieden die zicht geven op vandaag, en toegang tot morgen.

Wij geloven dat oplossingen en netwerken inzichtelijk en transparant kunnen zijn. Door processen te delen en resultaten inzichtelijk te maken, kunnen eindgebruikers sneller en beter keuzes maken. Onze kernwaarden (kennis, verbindend, competitief, ontzorgend, betrouwbaar, flexibel en eerlijk) staan te allen tijde centraal in onze aanpak.

Matcht de kwaliteit, de robuustheid en de schaalbaarheid van de netwerken waarmee dagelijks gewerkt wordt niet bij de ambities van de organisatie? Dan kom je vroeg of laat akelig in de problemen.

Om die situaties te voorkomen, levert Datri netwerkoplossingen die bestaan uit veel meer dan technische specificaties. Oplossing waar zeer hoogwaardige technische kennis samenkomt met een bijzonder servicegerichte mentaliteit. Een combinatie die uniek is in de markt.

Great communication begins with a connection

Werken bij Datri

Samen groeien

Pro-activiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ook vinden we het belangrijk dat collega's autonoom zijn in het uitoefenen van hun job.

Wij geloven dat we pas echt kunnen excelleren in ons werk als we ons werk ook graag doen. We willen een team van mensen met passie samenbrengen, die de drive hebben om doelen te verwezenlijken, sociale interactie belangrijk vinden en onafhankelijk kunnen functioneren.

Wil jij werken in een snel groeiend en jong bedrijf? Bekijk dan snel onze vacatures. We komen graag met je in contact. :)

Solliciteer nu!
Klant worden?

Great communication begins with a connection

Neem contact op