Onze aanpak

Onze aanpak: De juiste tools

De netwerkoplossingen die Datri levert geven zicht op vandaag en toegang tot morgen.

Dat is bijzonder, omdat geavanceerde technologie vaak alles behalve inzichtelijk is. En daardoor niet geheel klaar zijn voor de veeleisende – en onvoorspelbare – dag van morgen.

Oog voor groei

Matcht de kwaliteit, de robuustheid en de schaalbaarheid van de netwerken waarmee dagelijks gewerkt wordt niet bij de ambities van de organisatie? Dan kom je vroeg of laat akelig in de problemen.

Om die situatie te voorkomen, levert Datri netwerkoplossingen die bestaan uit veel meer dan technische specificaties. Oplossingen waar zeer hoogwaardige technische kennis samenkomt met een bijzonder servicegerichte mentaliteit.

Consultancy

Wij leveren maatwerk.

Doordat de ‘optimale oplossing’ wordt gevormd door een groot aantal variabelen, hebben wij niet altijd een voorgedefinieerd product. Tijdens onze (kosteloze) consults stemmen wij de oplossing af op variabelen als geografische locatie, beschikbaarheid, branche organisatiegrootte en specifieke ambities.

Strategie

Door gerichte en diepgaande sectorkennis en onze gerichte aanpak leveren we maatwerk en oplossingen die klanten optimaal faciliteren. Dit betekent ook zowel voor, tijdens en na de oplevering van de dienst. Van het maken van netwerktekeningen tot een solide implementatieplan.

Tools

Een goede strategie werkt alleen met het juiste product. Datri adviseert carrier neutraal welke tool het beste aansluit bij de wensen en behoefte om de strategie te ondersteunen voor vandaag maar zeker voor morgen.

Implementatie

Een helder proces. De reis begint bij het einddoel.

Het proces van oplevering is afhankelijk van die gewenste dienst. Normaliter wordt er gestart met een vooropname (Site Survey), vergunningsaanvragen en graaf- en aanlegwerkzaamheden. Van begin tot eind is Datri het enige aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Care & Support

Een stabiele oplossing.

Door middel van 24/7 pro-active monitoring, inzage in performance, duidelijke SLA’s en flexibiliteit leveren wij onze support.

Wij leveren oplossingen die doen wat ze moeten doen, en dat ook blijven doen. Oplossingen die krachtig en betrouwbaar zijn. Die zekerheid willen we vandaag bieden, met de flexibiliteit van morgen.

Klant worden?

Great communication begins with a connection

Neem contact op