mobile-security

Smartphone beveiligen met Mobile Security

Het beveiligen van Mobiele devices wordt steeds belangrijker. Mobiele apparaten vormen namelijk de achterdeur voor netwerkinbreuken en stellen gevoelige bedrijfsgegevens bloot aan risico's. Smartphones en tablets geven ons ongekende toegang tot kritieke bedrijfsdata die nodig is om sneller en efficiënter te kunnen werken.

Het verstrekken van toegang tot bedrijfsinformatie op mobiele apparaten heeft veel voordelen maar het stelt uw bedrijf ook bloot aan risico's. Smartphones of tablets beveiligen door gebruik te maken van de juiste Mobile Security oplossing is een innovatieve benadering van mobiele beveiliging voor iOS- en Android-apparaten. Het beveiligen van een smartphone betekend het detecteren en stoppen van mobiele bedreigingen voordat ze beginnen. Het beveiligen van uw mobiele device door gebruik te maken van de juiste Mobile Security oplossing helpt u om uw mobiele devices te beschermen tegen kwetsbaarheden en aanvallen die gegevens in gevaar brengen.

 

Geavanceerde app-analyse

U kunt uw medewerkers het vertrouwen geven om altijd en overal toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens, maar kunt u hun apps vertrouwen? Mobile security gebruikt Malware detectie om bekende en onbekende bedriegingen te vinden door gebruik te maken van dreigingsemulatie, geavanceerde statische code analyse, app-reputatie en machine learning.

Mobile Security voor smartphones en tablets legt mobiele apps vast als ze worden gedownload naar het betreffende apparaat en worden elk virtueel, in de cloud uitgevoerd omgeving om zijn gedrag te analyseren voordat het wordt goedgekeurd of gemarkeerd als kwaadaardig. Gemakkelijk te begrijpen, exporteerbare analyserapporten helpen uw veiligheid teams zorgen ervoor dat apps die medewerkers gebruiken veilig zijn.

 

Beoordeling van kwetsbaarheden van smartphones en tablets

Cybercriminelen maken er hun werk van om de zwakste schakel in uw beveiliging te kennen voordat u deze heeft ontdekt. Dit omvat vaak zwakke punten in besturingssystemen en apps die andere beveiligingsoplossingen mogelijk niet detecteren. De Mobile Security oplossing van Datri maakt gebruik van realtime risico beoordelingen op apparaatniveau (OS) om het aanvalsoppervlak te verminderen door detectie van aanvallen, kwetsbaarheden, wijzigingen in configuraties en geavanceerde rooting en jailbreaking. Met beter inzicht in de bedreigingen waarmee mobiele devices worden geconfronteerd, kunt u het mobiele risico reduceren.

 

Netwerk-gebaseerde aanvallen

Deze vorm van mobiele veiligheid beschermt u mobiele device voor netwerk-gebaseerde aanvallen. De Mobile Security applicatie valideert voortdurend mobiel verkeer op het apparaat zelf zonder de gegevens via een bedrijfsgateway te routeren. Dit verzekerd de gebruikers- en gegevens privacy en onbezorgd browsen op een smartphone.

 

Uitrollen mobiele veiligheid nog nooit zo makkelijk geweest!

Mobile Security is ontworpen om mobiele apparaten snel en eenvoudig te beveiligen door integratie en samenwerking een Mobile Device Management oplossing. Dit maakt de oplossing zeer schaalbaar en levert operationeel gezien efficientieslagen in het beheer van beveiliging op smartphones en tablets.

Smartphone beveiligen is eenvoudig door geavanceerde mobiele beveiliging

Mobile Security integreren met uw Mobile Device Management is snel en eenvoudig. Implementatie en beheer van de Mobile Security applicatie kan via uw Mobile Device Management systeem geautomatiseerd worden.

 

Beperk en elimineer bedreigingen op het mobiele device

Wanneer een bedreiging wordt geïdentificeerd, beperkt Mobile security elk risico automatisch tot de bedreiging is geëlimineerd. De meeste bedreigingen kunnen op een apparaat worden verwijderd, zonder enige gebruiker actie of vertrouwen op beheerplatforms voor mobiele apparaten.

 

Integratie met uw Mobile Device Management oplossing biedt de mogelijkheid om beveiligde containertoegang te beperken of realtime, risicogebaseerde beleidsaanpassingen te maken die binnen de software van Mobile Device Management niet mogelijk zijn.

 

Respecteer (mobiele) gebruikersprivacy en apparaatprestaties

De privacy van (mobiele) eindgebruikers is van cruciaal belang, dus Mobile Security analyseert nooit bestanden, browser geschiedenissen of applicatiegegevens. De oplossing maakt gebruik van status- en contextmetagegevens van besturingssystemen, apps en netwerken om te bepalen of een apparaat is aangetast. Het anonimiseert de gegevens die het voor analyse gebruikt om deze te bewaren en informatie over beveiligingsinformatie gescheiden. De analyse wordt in de cloud uitgevoerd om te voorkomen dat het apparaat wordt beïnvloed en omdat bescherming op de achtergrond wordt uitgevoerd, worden gebruikers beschermd zonder hier iets voor te hoeven doen of technische kennis te hebben over de oplossing..

Lees meer over Mobile Security

  • cloud-connect Cloud Connect
  • colocation Colocation
  • dark-fiber Dark Fiber
  • dwdm DWDM
  • internet Internet
  • mobile-device-management MDM - Datri Mobile Device Management
  • mobile-security Mobile Security
  • sip-trunking SIP Trunking
  • vpn VPN
Mogen wij u bellen?

Great communication begins with a connection.

Bel mij terug over Mobile Security