MDM - Datri Mobile Device Management

De meest betrouwbare partner in Mobile Device Management (MDM)

Met Mobile Device Management beheert u alle mobiele devices die binnen een organisatie in omloop zijn, zoals smartphones, tablets en laptops. De mobiele devices zijn eenvoudig te beheren vanuit één centrale Mobile Device Management beheeromgeving. De centrale beheeromgeving stelt u in staat om eenvoudig een mobiel beleid te bepalen, deze vast te leggen in uniforme bedrijfsprofielen en deze eenvoudig af te dwingen en uit te rollen op de mobiele apparaten die in de MDM omgeving zijn opgenomen. Hierdoor heeft u grip op de mobiele devices én op de bedrijfsdata die op deze mobiele apparaten aanwezig is.

Download mobile-device-management
Gratis download

De 10 voordelen van Mobile Device Management

Download gratis

Wat levert Mobile Device Management op?

Download gratis

AVG en Mobile Device Management

Download gratis

BYOD, COPE, COBO & COSU

Download gratis

Centrale beheeromgeving

Vanuit één centrale Mobile Device Management beheeromgeving kunt u de gehele vloot aan smartphones, tablets en laptops beheren en beveiligen vanuit één centraal systeem. In de Mobile Device Management beheeromgeving maakt het niet uit of u werkt met een Android, IOS, Windows of MacOS besturingssysteem aangezien alle systemen ondersteund worden door de MDM oplossing.

Afdwingen van wachtwoorden

Met een MDM oplossing kunt u op ieder willekeurig mobiele device een wachtwoord afdwingen en hier beleidsinstellingen aan meegeven zoals een minimaal aantal karakters, aantal foutieve invoer mogelijkheden of maximale geldigheidsduur van het wachtwoord. Dit helpt in het beveiligen voor uw mobiele apparaten en weet u écht zeker dat ieder mobiele device van een wachtwoord is voorzien.

Great communication begins with a connection

Beveiliging e-mail op mobiele devices

Zakelijke e-mail is een van de meest gebruikte zakelijke applicaties op mobiele apparaten. Mobile Device Management maakt het mogelijk om zakelijke e-mail te beheren en te beveiligen. Zo biedt een MDM oplossing de mogelijkheid om zakelijke e-mail van het mobiele device te verwijderen. Dit kan erg handig zijn bij diefstal of verlies van een mobiel device, maar ook als er iemand uit dienst treed.

Een extra functionaliteit binnen Mobile Device Management is “Conditional Exchange Access (CEA)”. Met deze functie kunt u de apparaten controleren die toegang hebben tot uw Exchange-server. Dit is ideaal voor een Bring Your Own Device (BYOD) omgeving omdat het ervoor zorgt dat bedrijfsgegevens alleen toegankelijk zijn via een door MDM geautoriseerd apparaat.

Scheiding zakelijk en privé

Met een MDM oplossing is het mogelijk om een scheiding aan te brengen tussen zakelijk- en privégebruik op het mobiele device. Met een virtuele container worden de zakelijke applicaties van de privé applicaties gescheiden. Een scheiding tussen zakelijk en privé is ideaal in Bring Your Own Device (BYOD) omgevingen waarbij een medewerker een eigen mobiel apparaat wil gebruiken om toegang te krijgen tot bedrijfsapplicaties. Zo heeft u als organisatie grip op de zakelijke data op het privé toestel van uw medewerker.

VPN per app

Mobile Device Management biedt de optie tot een Virtual Private Network (VPN) per app.

Een VPN per App zorgt ervoor dat alle gegevens van en naar de applicatie op het mobiele device worden verzonden via een beveiligde tunnel. Zo biedt de MDM oplossing een extra beveiligingslaag voor belangrijke bedrijfsdata op de mobiele devices.

 

Meldplicht datalekken

De meldplicht datalekken houdt in dat organisaties (zowel bedrijven als overheden) direct een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) zodra zij een ernstig datalek hebben. En soms moeten zij het datalek ook melden aan de betrokkenen (de mensen van wie de persoonsgegevens zijn gelekt). Bij een datalek gaat het om toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens bij een organisatie zonder dat dit de bedoeling is van deze organisatie. Of zonder dat dit wettelijk is toegestaan.

 

Mobile Device Management zorgt voor grip op de bedrijfsgegevens die aanwezig zijn op een mobiel device, inclusief de eventuele persoonsgegevens. Bij verlies of diefstal van een mobiel device is het met een Mobile Device Management oplossing eenvoudig om een mobiel device te blokkeren of om zakelijke data (selectief) van het toestel te wissen. Hierdoor weet u zeker dat kritische bedrijfsgegevens niet zomaar op straat komen te liggen.

Mobile Enrollment, snel en eenvoudig uitrollen

Mobile Device Management maakt het mogelijk om snel en eenvoudig toestellen uit te rollen middels het Mobile Enrollment programma. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld Mobiele Android of IOS devices op voorhand volledig kan configureren met de gewenste instellingen die horen bij de eindgebruiker. Dit biedt gemak, bespaart veel tijd en zorgt bovenal voor een veilige, goed beheerde mobiele omgeving.

 

 

  • cloud-connect Cloud Connect
  • colocation Colocation
  • dark-fiber Dark Fiber
  • dwdm DWDM
  • internet Internet
  • mobile-device-management MDM - Datri Mobile Device Management
  • mobile-security Mobile Security
  • secure-mobile Secure Mobile
  • sip-trunking SIP Trunking
  • vpn VPN
Klant worden?

Great communication begins with a connection

Neem contact op