Datri MobileIron

MobileIron is hét platform om echt mobile first te worden

MobileIron

Bedrijfsinformatie is overal te vinden en altijd in beweging. In het datacenter, in de cloud, op mobiele en in mobiele apps. MobileIron beveiligt alle bedrijfsinformatie, ongeacht de locatie. Door het bieden van een Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing die zowel in de gebruikerswensen als de IT-behoeften voorziet, helpt MobileIron organisaties bij hun ‘Mobile First’ strategie.

Het MobileIron platform stelt IT in staat om devices, apps en hun content te beveiligen en beheren, waarbij eindgebruikers direct toegang hebben tot hun bedrijfsdata via het device van hun keuze. Doordat organisaties hiermee minder tijd kwijt zijn met het beheren van hun mobiele devices, kunnen zij meer tijd besteden aan het innoveren en optimaliseren van hun business. Het EMM platform van MobileIron is ontworpen om alle gangbare mobiele devices en operating systems te beheren en beveiligen.

Onmiddellijke toegang tot bedrijfsgegevens

Het Enterprise Mobility Management platform van MobileIron voldoet aan de eisen van zowel de eindgebruiker als IT, zodat uw organisatie echt Mobile First kan worden. Eindgebruikers hebben onmiddellijke toegang tot essentiële bedrijfsgegevens op het apparaat van hun keuze. In plaats van veel tijd te spenderen aan het beveiligen van apparaten, kunt u als organisatie meer tijd steken in innovaties en uw core business.

Great communication begins with a connection

Beheer en beveilig bedrijfsgegevens

Het MobileIron platform is speciaal gebouwd voor organisaties om mobiele apparaten, applicaties en content te beveiligen en managen, terwijl het uw medewerkers toestelkeuze, privacy en een naadloze gebruikerservaring biedt.

MobileIron stelt IT in staat om mobiele apparaten op meerdere besturingssystemen vanuit een centraal console te beheren en beveiligen. Dit maakt veilige zakelijke e-mail, automatische toestelconfiguratie, certificaat-gebaseerde beveiliging en het wissen van bedrijfsgevoelige gegevens mogelijk op zowel zakelijke als privé toestellen.

Bouw een eigen App Store

Apps beschikbaar maken met MobileIron voor medewerkers was nog nooit zo makkelijk. Met deze mogelijkheden kan IT de gehele applicatie lifecycle beheren. Apps kunnen, mits beschikbaar in de officiële App Stores, worden aangeboden in een zakelijke App Store. Uw medewerkers hebben zo direct toegang tot de apps die hem of haar productief maken. Wanneer de apps op het toestel zijn geïnstalleerd kunnen ze worden beveiligd en door middel van containers worden gescheiden van privé apps.

  • cloud-connect Cloud Connect
  • colocation Colocation
  • dark-fiber Dark Fiber
  • dwdm DWDM
  • internet Internet
  • mobile-device-management MDM - Datri Mobile Device Management
  • mobile-security Mobile Security
  • sip-trunking SIP Trunking
  • vpn VPN
Klant worden?

Great communication begins with a connection

Neem contact op