Datri Mobile Security

Endpoints zijn de hackpoints van de toekomst

Mobile Security / Mobile Threat Detection

Een virusscanner op je desktop en laptop is heel normaal. Een firewall aanbrengen op je netwerk is ook heel normaal. Waarom is een virusscanner of firewall op je smartphone of tablet dan niet standaard? Beveilig je endpoints net zoals je je desktops en laptops beveiligt.

Werknemers gebruiken hun smartphone of tablet steeds vaker voor het overdragen van bedrijfsgevoelige data: van e-mails en agenda’s tot klantgegevens en financiële rapportages. Dit maakt jouw mobiele apparaten kwetsbaar voor cybercriminaliteit. 

Met Mobile Threat Detection bent u hier optimaal tegen beschermd. Mobile Threat Detection is een beveiligingsapplicatie op het mobiele apparaat. De app biedt bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen en de mogelijkheid om hier snel en adequaat op te reageren. 

Great communication begins with a connection

Mobile Threat Detection is dé virusscanner en firewall in één voor jouw endpoints.

Mobile Threat Detection (Sandblast Mobile) biedt een compleet platform voor het afweren van mobiele bedreigingen op iOS en Android, zoals malicious apps, Man-in-the-Middle attacks, verdachte configuratieveranderingen en OS vulnerabilities. Bovendien levert het real-time informatie over bedreigingen en is eenvoudig uit te breiden naar de bestaande beveiligings- en mobiliteitsinfrastructuren. De oplossing integreert naadloos met alle bekende Mobile Device Management producten. Een uitrol is dus snel te realiseren.

Capsule Workspace creëert een encrypted container op een apparaat. Deze container zorgt ervoor dat de business applicaties en documenten afgeschermd worden. Hierdoor krijgen gebruikers op een veilige manier toegang tot de bedrijfsapplicaties.

Datri is specialist in het mobile security portfolio van Check Point. Beide bedrijven combineren hun IT Security en Enterprise Mobility ervaring om bedrijven te beschermen. De producten en diensten die Datri levert zijn Sandblast Mobile en Capsule Workspace.

Over Check Point

Check Point Software Technologies Ltd is de grootste pure-play (Mobile) security leverancier wereldwijd. Ze bieden toonaangevende oplossingen en bescherm haar klanten tegen cyberaanvallen. Met als resultaat een ongeëvenaarde vangst ratio van malware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een complete Mobile security-architectuur met zeer uitgebreide en intuïtieve beheersoplossingen. Deze oplossingen beschermen de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven. Op deze manier beschermen ze meer dan 100.000 organisaties van elke omvang. Bij Check Point beveiligen ze de toekomst.

  • cloud-connect Cloud Connect
  • colocation Colocation
  • dark-fiber Dark Fiber
  • dwdm DWDM
  • internet Internet
  • mobile-device-management MDM - Datri Mobile Device Management
  • mobile-security Mobile Security
  • secure-mobile Secure Mobile
  • sip-trunking SIP Trunking
  • vpn VPN
Klant worden?

Great communication begins with a connection

Neem contact op