Datri EMM

De beste partner in Enterprise Mobility Management (EMM)

Enterprise Mobility Management (EMM) laat je vanaf één centraal punt jouw mobiele omgeving effectief installeren, beheren en beveiligen. Het maakt niet uit welk type netwerk, mobielapparaat of besturingssysteem gebruikt wordt. Enterprise mobility Management geeft je meer controle over alle apparaten en de veiligheid van zakelijke data.

Mobiel werken

Tegenwoordig is het zeer normaal dat er flexibel wordt omgegaan met werkplaats en werktijd. We gebruiken hier vaak meerdere apparaten voor en verwachten dat alle bedrijfsdata te vinden is op alle apparaten. Mobiele apparaten worden hierdoor steeds belangrijker binnen bedrijven. Dit geeft alleen wel grote uitdagingen om de bedrijfsdata op deze toestellen te beheren, veilig te houden en collega’s de vrijheid en flexibiliteit te geven die het vandaag de dag eist. Enterprise Mobility Management is de oplossing.

Great communication begins with a connection

Centraal beheer

Met een Enterprise Mobility management oplossing kunnen alle apparaten van het personeel worden beheerd in één centrale omgeving. Hierin is aandacht voor het beheer, configuratie, beveiligingsbeleid en gebruiksrechten. Het garanderen van veiligheid van bedrijfsgegevens is een essentieel onderdeel van Enterprise Mobility management.

 

Gegevens veilig bij diefstal of verlies

Mocht een mobiel apparaat gestolen worden of verloren gaan is het mogelijk om op afstand een device te blokkeren en bedrijfsgegevens te verwijderen. Hiermee kan een datalek voorkomen worden.

Alle mobiele devices in één keer updaten

Updates uitvoeren, uitrollen, apps pushen en updaten, een veilige verbinding opzetten naar bijvoorbeeld mailboxen en corporate schrijven. Dit zijn enkele mogelijkheden van een Enterprise Mobility management oplossing, hiermee ben je altijd in controle over de grote diversiteit van mobiele apparaten en applicaties binnen jouw bedrijf.

 

Scheiding tussen werk en privé

Het is gebruikelijk dat medewerkers één toestel gebruiken voor zowel privé als zakelijk. Hierdoor kunnen datastromen door elkaar gaan lopen. Een voorbeeld hiervan is een bedrijfsapplicatie op een privé toestel. Over de privé telefoon heeft de IT-beheerder geen controle. Het gevolg hiervan is dat de bedrijfsgegevens buiten de grenzen van het afgeschermde netwerk terecht komen. Een EMM oplossing biedt uitkomst. Enterprise mobility waarborgt de scheiding tussen werk en Privé.

Mogelijkheden voor jouw uw bedrijf

Wilt u ook controle over uw mobile devices en de veiligheid van u bedrijfsgegevens garanderen? Datri is de mobiele specialist die u helpt in uw mobiele beleid. Uw gewenste resultaat is ons uitgangspunt en helpen u de juiste Enterprise Mobility Management oplossing te vinden die het beste aansluit bij uw organisatie. Wij geloven in een transparant proces, waar kennis, ontzorgen en vrijheid voorop staan. Wij ondersteunen u het gehele traject van het vinden van het juiste Enterprise Mobility Management systeem tot implementatie in uw EMM-oplossing. Tevens ontzorgen wij u indien wenselijk ook compleet in het beheer, waardoor uw organisatie zich kan focussen op innovatie en niet op de operatie.

Met behulp van de door ons geleverde EMM oplossingen kunt u uw mobiele toestellen beheren en beveiligen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • cloud-connect Cloud Connect
  • colocation Colocation
  • dark-fiber Dark Fiber
  • dwdm DWDM
  • internet Internet
  • mobile-device-management MDM - Datri Mobile Device Management
  • mobile-security Mobile Security
  • secure-mobile Secure Mobile
  • sip-trunking SIP Trunking
  • vpn VPN
Klant worden?

Great communication begins with a connection

Neem contact op